Home | Cum cumpar | Livrare/Plata Contul meu   Autentificare   Cont nou
 
Vezi cosul   0 produse   Total 0 lei
LIVRARE IN TOATA TARA
  Despre:
MIEREA DE MANUKA
       Ce este mierea de Manuka
       Ce nivel UMF aleg
       Cum se foloseste
       Ce spun clientii nostri
       Interviu cu Dr. Peter Molan
PRODUSE
DUPA MARCA
Graham Cammell Limited
Cambridge Bee Products Ltd
Honey New Zealand
Nelson Apiaries Ltd
Sanctuary Honey New Zealand
STIRI PE EMAIL
Primiti pe email stiri despre ultimele produse si oferte
STIRI SI ARTICOLE
Dr. Peter Molan vorbeste despre mierea de Manuka UMF- video engleza
University of Waikato, New Zealand- The Honey Research Unit
Katherine Jenkins - how she uses Manuka Honey
Daily Mail- The treatment that’s the bee’s knees
BBC- Harnessing honey's healing power
 
MIERE DE MANUKA UMF 15, 500G (HONEY NEW ZEALAND)
Producator: Honey New Zealand
Pret: cantitate livrare in max 21 zile
500g lei
Recomanda acest produs unui prieten

Aceasta miere de Manuka UMF 15 este produsa/ comercializata de Honey New Zealand, membra a UMF Honey Association New Zealand si detinatoare a licentei 1043. 

Mierea de Manuka UMF 15+ este indicata  pentru tratarea  infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi.

 Activitate antibacteriana non- peroxidica a mierii de Manuka UMF este datorata metilglioxalului (MGO), unor acizi aromatici, fenoli si flavonoizi , precum si o serie de alti compusi necunoscuti inca cu proprietati chimice antibacteriene. Ea poate provoca persoanelor mai sensibile reactii alergice sau de sensibilitate a organismului.

 De aceea, in cazul copiilor si persoanelor in varsta,  recomandam folosirea mierii de Manuka ACTIVA 25+ sau 30+ . Activitatea antibacteriana a mierii de Manuka ACTIVA este  peroxidica, datorata   activitatii enzimei glucozoxidaza din miere care produce agentul  antibacterian peroxid de hydrogen, agent care este tolerat mult mai usor de catre organism.

 Proprietati antimicrobiene: cercetarile au dovedid ca Mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:
•    Escherichia coli (E. coli)
•    Staphylococcus aureus (Staph infections)
•    Citrobacter freundii
•    Proteus mirabilis
•    Pseudomonas aeruginosa
•    Salmonella typhimurium
•    Streptococcus faecalis
•    Streptococcus pyogenes
•    Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
•    Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital
•    Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

Studiile recente indica faptul ca Mierea de Manuka poate fi eficienta in tratarea urmatoarelor simptome si probleme de sanatate :

·              Raceli, dureri de gat , Simptome de gripa

·              Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, Sindromul Colonului Iritabil, Gastro-esofagita de reflux, Arsuri,  

·              Probleme ale gingiilor

 Ce nivel UMF alegem?

·              Mierea  UMF 5-9 este  ca o miere de consum si nu este indicata pentru tratamente

·              Mierea Manuka UMF 10+ este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar dupa tratament si afectiuni usoare si recente ( raceli, dureri de gat, etc). Persoanele sensibile ( copiii, persoanele in varsta) pot folosi mierea de Manuka ACTIVA 20+, pentru a se evita aparitia unor reactii alergice. 

·              Mierea Manuka UMF 15/16  este indicata  pentru tratarea  infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi. Persoanele sensibile ( copiii, persoanele in varsta) pot folosi mierea de Manuka ACTIVA 25+/ 30+, pentru a se evita aparitia unor reactii alergice.

·              Mierea Manuka UMF 18/20+ se recomanda in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si au dezvoltat o rezistenta sporita la tratamente. Aceasta este mierea cu efectul antibacterian cel mai puternic, dar este si cel mai rar si mai scump tip de miere de Manuka.

 Mod de administrare:  

 Adulti:
•    Preventiv, pentru sustinerea sistemului imunitar – 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine)

•    Tratament: 1 lingurita 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi

 Copii:
•    Preventiv, pentru sustinerea sistemului imunitar – 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide)
•    Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi

 Cercetarile indica faptul ce rezultatele cele mai bune sunt obtinute cand mierea poate fi folosita in mod natural/ nediluata. Insa nu toate persoanele pot tolera  usor mierea , incat uneori este necesar sa fie diluata in lichide ( insa ,atentie, lichidele sa nu fie fierbinti, pentru a nu distruge calitatile terapeutice ale mierii) sau luata cu o bucatica de paine. Mai ales copii par sa prefere mierea in lichide sau pe paine.

 Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea  sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat.

 Durata tratamentului

 Durata de tratament al infectiilor variaza in functie de gradul de infectare. Se recomanda un tratament de minim 1 luna ( 2 borcane de Miere de Manuka de 500g), dupa care este bines a se reface analizele pentru a se vedea evolutia. Tratamentul trebuie continuat pana cand analizele confirma elimiarea factorului de infectare. Chiar daca va veti simti mult mai bine dupa cateva zile sau o saptamana, tratamentul nu trebuie intrerupt pana nu se verifica eradicarea factorului de infectie.

 Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi ( 1 borcan de miere de 500g ajunge 6 saptamani) pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de reinfectare in viitor.

Atentie: Nu este indicata pentru copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate  si care alapteaza sa ceara avizul  medicului inainte de a folosi mierea de Manuka. Diabet: Studiile clinice au indicat ca Mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intodeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Miere de Manuka UMF 20+,500g (Graham Cammel Limited))
stoc limitat
lei
Capsule cu miere de Manuka UMF 16+ ( 300x500mg)
stoc limitat
lei
Miere de Manuka UMF 15+, 500g (Graham Cammell )
stoc limitat
lei
Miere de Manuka Golden Hills UMF 10, 500g
stoc limitat
lei
Magazinul nostru s-a mutat, acum ne gasiti la

www.manuka.ro



Mierea de Manuka : antibioticul natural din Noua Zeelanda

Proprietati antimicrobiene: cercetarile au dovedid ca Mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: Escherichia coli (E. coli),  Staphylococcus aureus (Staph infections),  Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa,  Salmonella typhimurium,  Streptococcus faecalis,  Streptococcus pyogenes, Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac),  Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital,  Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

 1.    Mierea folosita intern:  Raceli, dureri de gat , Simptome de gripa,   Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, Sindromul Colonului Iritabil, Gastro-esofagita de reflux, Arsuri,   Probleme ale gingiilor

2.    Mierea folosita extern (creme tratament pe baza de miere) :  Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus ),  Eczeme, Psoriasis, Acnee,  Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate, Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci
 
HOME | CUM CUMPAR | CE ESTE MIEREA DE MANUKA | LIVRARE/PLATA | CE NIVEL UMF ALEG | CUM SE FOLOSESTE | CE SPUN CLIENTII NOSTRI

COPYRIGHT © MIEREMANUKA.RO. TOATE DREPTURILE REZERVATE.
Viziteaza magazinul Manuka.ro pe ShopMania